fredag 11 juni 2010

Har äntligen packat klart. I morgon så drar jag till Turkiet och det ska bli så otroligt skönt. Folk har frågat mig om jag har resefeber och jag har sakt nej. Men sanningen är den att jag har nog resefeber ändå. Det var ju 4år sedan jag reste med flyg sist och det ska bli kul, även om det inte är med mina päron. Men det kan jag göra nästa gång tycker jag eftersom jag vet att den här veckan kommer bli en utmaning eftersom jag tycker det är jobbigt att vara ifrån dem.
Jag har i alla fall rensat kamera minnena så jag hoppas på att jag är så duktig så att jag tar många bilder i Turkiet samt undervattensbilder med undervattenskameran... :D


Puss på er...

tisdag 1 juni 2010

Dagen D...

Idag var det den dagen då jag slutar vara barn och måste bli vuxen. Nja i alla fall enligt Astrid Lindgrens barnsjukhus. De anser att ja nu är för nära 18år och att min läkare är för nära pensionen för att ja ska få gå kvar där. Så nu är det dags för mig att knyta mina band till KS, inte för att jag tror att man får nallar efter att man tagit sitt blodprov. Men det går väl, antar jag.
Jag var i alla fall där i dag för att se om jag ska fortsätta som jag gör eller trappa ner. Då doktorn tyckte att vi skulle fortsätta som vanligt... Har tänkt på det här beskedet och vet inte riktigt om jag tycker att det är goda eller dåliga nyheter. Men det jag vet är ju att jag hade hoppats på en förändring, eller någon form av glädjebesked. Vilket jag inte direkt fick, utan det här beskedet kändes precis som dem andra gjort. Förutom att jag fick ett litet hopp när det gäller att ta körkort, men dock fick jag en enorm press på mig. Usch, livet är tufft, och jag hoppas fanemej att det är värt allt hårt arbete!.

á la Jossan


















Nynäshamn i år var rena himmelriket i jämförelse med förra året. Undrar om det berodde på att vi inte sov över i små stugor eller för att vi höll oss i från varandra? Hur som haver så var det rätt kul och vi som bestämde oss för att stanna kvar och vara sociala mot varandra efter att lärarna gått fick de dessutom ännu trevligare. Tobias var med på "klassutflykten" eller vad man ska kalla det. Vilket jag tyckte var kul och som jag såg så var det ingen som tyckte tvärtemot... Älsklingen gjorde tre homerun på raken när vi spelade brännboll, vilket jag tyckte var riktigt, ja väljer att skriva sött i det här sammanhanget.. xD







Powered By Blogger