tisdag 23 mars 2010

igen...

Alltså jag förstår inte hur jag lyckas, men jag gör det på något sätt...
NU har jag lyckats igen... Jag har fått urinvägsinfektions igen, och det är lika irriterande som vanligt... Jag är kissnödig precis HELA tiden... Usch.. är det någon som har en förklaring på varför jag har det gång på gång på gång så SNÄLLA dela med er utav den kunskapen... !!!

torsdag 18 mars 2010

Tobias och jag åkte till skansen för någon helg sedan.. Men har inte riktigt haft tid att lägga ut bilderna, för en nu.. :D Men det här är bara ett fåtal bilder, det togs en massa!



Om man säger så här: INTE Tobbes favorit....!


UR GULLIG
Det djuret som förmodligen liknar mig mest på hela skansen....Inga kommentarer...




Jag klappar vargen
Min älskling vill först inte vara med på bild, men jag bestämde att så skulle det bli. Och såklart var han ju tvungen att visa sig "tuff".

Arg eller ?


Undra utifall han ville att jag skulle gå eller utifall han smilade för kameran...?

måndag 8 mars 2010

Stressig dag, stressig vecka. Och värst av allt... Kollar bankomatkortet och ser att alla pengar magiskt har försvunnit....Hmmm?? Undra hur ??
Det är sådana här dagar/ veckor som man bara skulle behöva stoppa huvudet i sanden, lägga täcket över huvudet och bara försvinna...

Lärare, ja jag vet ju vad jag tycker om dem just idag... Men jag tror att min blog skulle läggas ned om jag börjar att skriva ordagrant vad jag tycker om dem...
Men en sak kan ja säga och det är att just nu så känns det verkligen som om att INGEN av dem vart tonåring!

Men men sådana här dagar sätter man på lite musik och försöker vara social med läxorna... sa försöker...
Powered By Blogger